Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φθηνά κόλπα στην πολιτική κουζίνα του Μαξίμου

Φθηνά κόλπα στην πολιτική κουζίνα του Μαξίμου

Νιώθοντας το κενό και τη φθορά ο Πρωθυπουργός καταφεύγει στην εφαρμογή ενός ευρύτερου πολιτικού σχεδίου, με στόχο να διεμβολίσει τη λαϊκή Δεξιά και να ελαχιστοποιήσει την επιρροή του ΚΙΝΑΛ στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης επιβλήθηκε από τις συνθήκες και πραγματοποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό υπό το κράτος ασφυκτικής πίεσης, σχεδόν στα όρια της απελπισίας, μετά τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής και την ατμόσφαιρα γενικευμένης αμφισβήτησης που επικράτησε για τις εμφανείς διαχειριστικές και πολιτικές ανεπάρκειες του κυβερνητικού σχήματος.

Κλονίστηκε συθέμελα εφέτος το καλοκαίρι η κυβέρνηση και επλήγη προσωπικά ο Πρωθυπουργός, οι αδυναμίες του οποίου αποκαλύφθηκαν σε πανεθνικό δίκτυο εκείνο το θλιβερό βράδυ της 23ης  Ιουλίου, όταν επιχειρήθηκε να ελεγχθεί επικοινωνιακά η μεγάλη καταστροφή.

Επιχείρηση άμβλυνσης των δυσμενών εντυπώσεων

Ωστόσο, οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου, αφού εξήντλησαν δυνάμεις και δυνατότητες και είδαν το ανώφελο των προσπαθειών ελέγχου της δημοσιότητας, άλλαξαν τακτική, επενδύοντας κατά βάση στον πανδαμάτορα χρόνο, που όλα τα κατεβάζει και όλα τα στρογγυλεύει. Ετσι, αφού ανέλαβαν γενικώς και αορίστως την πολιτική ευθύνη, οργάνωσαν την επιχείρηση άμβλυνσης των δυσμενών συνθηκών και των ακόμη δεσμενέστερων εντυπώσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024