Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρέσει γιατί δεν παίζει μόνο για το αποτέλεσμα

Αρέσει γιατί δεν παίζει μόνο για το αποτέλεσμα

Η Ένωση μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μια ομάδα που δεν κοιτάζει μόνο πώς θα πάρει αποτέλεσμα, αλλά προσπαθεί να παίξει και ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ πέρασε και από την Τρίπολη, κάνοντας το «2Χ2» στο πρωτάθλημα και παραμένοντας στην κορυφή. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έκανε απέναντι στον Αστέρα την πιο πειστική ενδεχομένως εμφάνισή της για φέτος, επιβεβαιώνοντας πως το αγωνιστικό της προφίλ έχει αλλάξει σημαντικά. Η Ένωση μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μια ομάδα που δεν κοιτάζει μόνο πώς θα πάρει αποτέλεσμα, αλλά προσπαθεί να παίξει και ποδόσφαιρο.

Η επιρροή του Μαρίνου Ουζουνίδη στα παραπάνω είναι ξεκάθαρη. Ο έλληνας τεχνικός επιχειρεί να μετατρέψει την ΑΕΚ σε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και θα δημιουργεί. Κόντρα στον Αστέρα αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, με την Ένωση να είναι πολύ κινητική, να κρατά την μπάλα στα πόδια της και να φτάνει με άνεση στην αντίπαλη περιοχή.

Ξεχωριστό ρόλο στο εν λόγω πλάνο του Ουζουνίδη έχουν τα πλάγια μπακ. Που ουσιαστικά μετατρέπονται σε εξτρέμ όταν η Ένωση έχει την μπάλα στα πόδια και δίνουν τη δυνατότητα στους ακραίους να πατήσουν περιοχή και να δώσουν επιπλέον στηρίγματα στους επιθετικούς.

Η… νέα ΑΕΚ έχει κερδίσει μέχρι στιγμής πέρα από βαθμούς και προκρίσεις και τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις και που δείχνει σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι. Κάτι που αναμένεται να ενισχυθεί μόλις ο Ουζουνίδης βάλει στην εξίσωση και τους Τσιγκρίνσκι, Μπογέ, Γιαννιώτα. Μιας και οι δύο πρώτοι μέχρι στιγμής είναι εκτός λόγω τραυματισμών και ο τελευταίος ενσωματώθηκε στην ομάδα στο φινάλε των μεταγραφών.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024