
Κουμουτσάκος: Aδιάλλακτη και αντιπαραγωγική η τουρκική πολιτική
Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σχολιάζει τη συνέντευξη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»
«Η συνέντευξη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Τσαβούσογλου που δημοσιεύουν σήμερα “Τα Νέα”, επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο και σαφή τρόπο ότι η γνωστή τουρκική πολιτική στα θέματα του Αιγαίου, της υφαλοκρηπίδας, του casus belli, του Κυπριακού, της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, του προσφυγικού, καθώς και στο ζήτημα των οκτώ, όχι μόνο δεν έχει κάτ’ ελάχιστο μεταβληθεί, αλλά γίνεται ακόμα πιο αδιάλλακτη και αντιπαραγωγική», τονίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ καλεί σε αυτή τη λογική την κυβέρνηση να απαντήσει ποιο είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των δήθεν ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, των συναντήσεων και των συνεννοήσεων την οποία δε διστάζει επί τριάμισι χρόνια να διατυμπανίζει, όπως λέει, σε κάθε ευκαιρία.
«Αυταπάτες, παραπλάνηση και μεγάλα, κενά λόγια στην εξωτερική πολιτική και τα εθνικά ζητήματα, δεν είναι μόνο απαράδεκτα, μπορούν να γίνουν και επιζήμια» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.
- ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ κατά του Ιράν, διαλύει για πάντα την Βορειοατλαντική Συμμαχία
- Ξεκίνησαν οι πρώτες αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε σφοδρά η κακοκαιρία Erminio
- Δήμος Δελφών: Υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη του Ελαιώνα της Άμφισσας
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση


