Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν, ο Τρομερός!

Πούτιν, ο Τρομερός!

Ο Πούτιν δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τη στήριξη της Ρωσίας στο καθεστώς Ασαντ, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποτραπεί το ενδεχόμενο να γίνει η Συρία μια νέα Λιβύη

Λοιπόν μη κουράζεστε. Ο Πούτιν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη και ευθύνεται για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Πούτιν δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τη στήριξη της Ρωσίας στο καθεστώς Ασαντ, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποτραπεί το ενδεχόμενο να γίνει η Συρία μια νέα Λιβύη.

Ο Πούτιν είναι αυτός που εξαπέλυσε την στρατιά των ρωσικών bots στο Facebook και στο Twitter με την αποστολή να εξασφαλίσουν ότι θα εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ και όχι η Χίλαρι Κλίντον. Με λίγα λόγια ο Πούτιν κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές.

Επίσης ο σατανικός αυτός πλανητάρχης, με τα ίδια μέσα, κατάφερε να επηρεάσει το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα για το Brexit, βάζοντας έτσι το Ηνωμένο Βασίλειο σε μια παράλογη περιπέτεια, αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η Μελάνια είναι μυστική πράκτωρ του Πούτιν με σκοπό να υποσκάπτει το ηθικό του Τραμπ, παρακολουθώντας όλη την ημέρα CNN στη διαπασών.

Νομίζω ακόμα ότι ο Πούτιν ήταν αυτός που χακάρισε τον λογαριασμό της Μυρσίνης Ζορμπά και έγραψε για τον «θάνατο» του Κώστα Γαβρά και στη συνέχεια χακάρισε την ίδια την Μυρσίνη Ζορμπά, που απάντησε για το χακάρισμα στον χακαρισμένο λογαριασμό.

Με πιάνει τρόμος και μόνο στη σκέψη για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Πούτιν στις επόμενες ελληνικές εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πέρα από τους αστεϊσμούς η κατασκευή φανταστικών και τρομερών εχθρών δεν είναι καινοφανές φαινόμενο. Πριν από χρόνια ήταν ο Σαντάμ και τα όπλα, μαζικής καταστροφής που διέθετε και τα οποία υα μπορούσαν να εξαφανίσουν από τον χάρτη ολόκληρη την Μέση Ανατολή. Σήμερα είναι η Ρωσία, το Ιράν, η Συρία, η Βενεζουέλα και η Βόρειος Κορέα, για διαφορετικούς λόγους η κάθε χώρα.

Η κατασκευή και συντήρηση αυτών των φανταστικών εχθρών γίνεται με μοναδικό σκοπό ολοένα και πιο τεράστια κονδύλια από τον κρατικό κορβανά των ΗΠΑ να διοχετεύονται στη βαριά πολεμική βιομηχανία της χώρας.

Οι «εχθροί» αυτοί δεν είναι παρά η αφορμή για να συνεχιστούν οι πόλεμοι και οι καταστροφές σε διάφορα μέρη του πλανήτη στα οποία έχουν συμφέροντα οι επιχειρηματικοί κολοσσοί της Δύσης.

Επίσης αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο παραπέτασμα καπνού ώστε να αποστρέφει η κοινή γνώμη την προσοχή της από τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας.

Για παράδειγμα στις ΗΠΑ ο μισός πληθυσμός – το κομμάτι των Δημοκρατικών – είναι πεπεισμένο ότι για την εκλογή του Τραμπ, δεν ευθύνεται η φτώχια στην οποία έχουν καταδικαστεί μεγάλα μέρη της αμερικανικής κοινωνίας μετά το κραχ του 2008 ή η ανισότητα που συνεχώς μεγαλώνει ανάμεσα στους έχοντες και τους μη έχοντες, αλλά … τα ρωσικά τρολ του Διαδικτύου.

ΥΓ: Να είστε βέβαιοι ότι για την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές δεν θα φταίνε οι πολιτικές που εφάρμοσε αυτή η κυβέρνηση, αλλά … ο Πούτιν!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024