
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,87 εκατ. ευρώ
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 10:55, διαμορφώνεται στις 740,20 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,37%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,87 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,47%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,06%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (+1,19% στα 5,970 ευρώ), του ΟΛΠ (+0,72% στα 16,800 ευρώ) και της Grivalia Properties (+0,71% στα 8,510 ευρώ).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-1,02% στα 2,5160 ευρώ), της Aegean Airlines(-0,99% στα 8,020 ευρώ) και της Alpha Bank(-0,93% στα 1,7020 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Πετρελαίου(+0,57%) και των Ταξιδιών (+0,26%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Τεχνολογίας (-0,86%) και των Τραπεζών (-0,53%).
Ανοδικά κινούνται 23 μετοχές, 19 πτωτικά και 17 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Ικτίνος+3,09% και Κανάκης+2,51%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ιντρακάτ -6,25% και Νηρεύς -5,04%.
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου





