Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Μπέρνλι στον δεύτερο επαναληπτικό των Πλέι οφ του Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό (30/8).
Στους δύο «γνωστούς» Στίβεν Ντεφούρ και Ρόμπι Μπρέιντι προστίθεται και ο Γιόχαν Γκούντμουντσον ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Φούλαμ.
Αντίθετα ο νεοαποκτηθείς Ματέι Βίντρα βρίσκεται στη διάθεση του Σον Ντάις και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στους «ερυθρόλευκους».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.