Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Σαράποβα κόντρα στην Σνίντερ
Στην δεύτερη μέρα του US Open
Στον δεύτερο γύρο του US Open προκρίθηκε η Μαρία Σαράποβα. Στο τελευταίο ματς της δεύτερης ημέρας στο «Louis Armstrong Stadium», η Ρωσίδα τενίστρια νίκησε 6-2, 7-6(6) την Πάτι Σνάιντερ και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, μετά από έναν αγώνα διάρκειας μιας ώρας και 50 λεπτών. Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη Σνάιντερ, η οποία είχε μέχρι σήμερα απολογισμό επτά νίκες σε οκτώ αγώνες με αντίπαλο τη Σαράποβα και την αντιμετώπισε για πρώτη φορά μετά το 2008, πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του US Open. Μάλιστα, η Ελβετίδα έγινε η γηραιότερη τενίστρια που προκρίθηκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά γκραν σλαμ.
Με τη νίκη της αυτή, η 31 ετών Σαράποβα βελτίωσε σε 12-0 το ρεκόρ της στους αγώνες του α΄ γύρου του US Open, ενώ είναι πλέον μόνη της στην τρίτη θέση της λίστας με τις περισσότερες νίκες στο τουρνουά μεταξύ των εν ενεργεία τενιστριών, όντας πίσω από τις Βένους Ουίλιαμς (76) και Σερένα Ουίλιαμς (89). Στη συνέχεια η Σαράποβα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Σοράνα Κριστέα, η οποία νίκησε στον πρώτο γύρο την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε με 6-3, 3-6, 7-5.
Στο μεταξύ, ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος νίκησε τον Μολδαβό Ράντου Άλμποτ 7-5, 2-6, 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αναμετρηθεί με τον Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ. Ο Γάλλος νίκησε στον πρώτο γύρο τον Ινδό Γιούκι Μπάμπρι με 6-3, 7-6(3), 7-5.
Από την πλευρά του, ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επιβλήθηκε του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα με 6-2, 6-2, 6-4. Ο Ελβετός, ο οποίος είναι Νο 2 στο κυρίως ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον β΄ γύρο τον Γάλλο Μπενουά Περ που απέκλεισε τον Αυστριακό Ντένις Νόβακ με 7-6(6), 3-6, 7-5, 7-6(5).
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442