Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και είδε για πρώτη φορά τους παίκτες και τον Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της νέας σεζόν.
Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν είχε κάνει την παρουσία του στους «πράσινους» κατά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.
Περίμενε να περάσουν κάποιες ημέρες και σήμερα εμφανίστηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Εκεί βέβαια είχε συνομιλία με τον Πασκουάλ από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την εικόνα που έχει έως τώρα από την ομάδα.
Στη συνέχεια βέβαια χαιρέτησε όλους τους παίκτες καλωσορίζοντας και τυπικά τους καινούργιους, ενώ τους εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά τους.
Τους ξεκαθάρισε πως θα είναι κοντά τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει και πως από αυτούς ζητά να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό.
Ακολούθως έμεινε για λίγη ώρα στο γήπεδο παρακολουθώντας την προπόνηση. Αλλωστε ήταν η τελευταία πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου απο αύριο θα στρατοπεδεύσει ο Παναθηναϊκός για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο ΠΑΟΚ με την επιβλητική νίκη του επί του Περιστερίου έκανε «άλμα» πρόκρισης, αφού του αρκεί να μην ηττηθεί με 25 ή περισσότερους πόντους στο «Α. Παπανδρέου» (18/3, 18:30) για να βρεθεί στα ημιτελικά.
LIVE: Λεβερκούζεν – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβερκούζεν – Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Στο σπίτι του Μόντο Ντουπλάντις, στο μίτινγκ «Mondo Classic» της Ουψάλα, αγωνίζεται την Πέμπτη (12/3, 19:30), στην επόμενη στάση της χειμερινής του περιοδείας ο Εμμανουήλ Καραλής.