Παίκτης της Μπενφίκα είναι ο Γκάμπριελ, καθώς ο πορτογαλικός σύλλογος ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ (27/8) την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού από την ισπανική Λεγανές. Ο 25χρονος άσος, ο οποίος διαθέτει και πορτογαλικό διαβατήριο, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «αετούς». Το κόστος της μεταγραφής του Γκάμπριελ Άπελτ Πίρες, όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη, δεν δημοσιοποιήθηκε, ωστόσο η καθημερινή πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «A Bola» αναφέρει ότι αυτό έφτασε τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Γκάμπριελ εντάχθηκε στην διάρκεια της σεζόν 2011-12 στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα. Η «γηραιά κυρία» τον παραχώρησε δανεικό σε αρκετές ομάδες, η τελευταία εκ των οποίων ήταν η Λεγανές τη σεζόν 2015-16. Με τις εμφανίσεις του εκείνη τη χρονιά ικανοποίησε τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας, η οποία τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.