
Εισαγγελική έρευνα για την πιστοποίηση της αναπηρίας Φλώρου διέταξε ο Κοντονής
Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προκειμένου να διαπιστωθεί αν διαπράχθηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις από πρόσωπα που πιστοποίησαν την αναπηρία του επιχειρηματία
Kατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προκειμένου να διαπιστωθεί αν διαπράχθηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις από πρόσωπα που πιστοποίησαν την αναπηρία του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, η αποφυλάκιση του οποίου ξεσήκωσε σάλο σε δικαστικό και πολιτικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε, κατ’ άρθρο 30 παρ. 1 ΚΠΔ, στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση τυχόν αξιοποίνων πράξεων των οργάνων που πιστοποίησαν την αναπηρία του αποφυλακισθέντος Αριστείδη Φλώρου, που κρατείτο για την υπόθεση “Energa-Hellas Power”.
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- Ανακαινίζω: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα – Οι δικαιούχοι
- Edmund Phelps: Πέθανε ο Νομπελίστας Οικονομικών 2006
- Σε εξέλιξη η 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης – Τερματισμός και συναυλία στο Σύνταγμα στις 20:00
- LIVE: Ρόμα – Λάτσιο
- ΠΑΣΟΚ: Παρακμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Γεωργιάδη – Η απάντηση στα διλήμματα που θέτουν θα τους ρίξει σε κατάθλιψη

