Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν : «Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό»

Χασάν : «Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό»

Ο Αχμέντ Χασάν εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός πως αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά και τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο Αχμέντ Χασάν δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά και από τη διαμονή του στην χώρα μας. Μάλιστα θέλοντας να τονίσει το πόσο μεγάλη ομάδα είναι οι ερυθρόλευκοι, αναφέρθηκε σε μια στιχομυθία που είχε με έναν οδηγό ταξί.

Κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Αιγύπτιος επιθετικός έγραψε«» την πρώτη του συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα» και μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μίλησε για διάφορα θέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε:

«Θα ήταν φανταστικό να πετύχω γκολ, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ο προπονητής ξέρει αν θα παίζουμε δύο φορ ή όχι, είμαι πάντα έτοιμος σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, είτε παίζουμε με έναν ή με δύο φορ. Σήμερα είχαμε ανάγκη το γκολ, πιθανόν για αυτό να παίξαμε δύο επιθετικοί.

Σήμερα έπρεπε να σκεφτούμε μόνο τον Λεβαδειακό, τώρα σκεφτόμαστε την Μπέρνλι και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση. Πάντα βοηθά να κερδίζεις. Είμαστε μαζί στην εθνική ομάδα με τον Ουάρντα, μιλάμε συχνά, έχει μεγάλη τρέλα!
Ήξερα πως είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία ο Ολυμπιακός, είχα πολλές προσφορές αλλά ο Ολυμπιακός μου άρεσε πολύ γιατί έχει φιλοδοξίες, ελπίζω να έχουμε μία υπέροχη χρονιά. Λατρεύω την Ελλάδα σε αυτές τις λίγες μέρες που είμαι εδώ, είμαι ικανοποιημένος. Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό!».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024