
Διαψεύδουν οι δικηγόροι ότι αγνοούνται δύο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς
Κανένας από τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο δεν έχει εξαφανιστεί όπως δηλώνουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι τους διαψεύδοντας το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Times, που ανέφερε ότι 2 εξ αυτών αγνοούνται
Κανένας από τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο δεν έχει εξαφανιστεί όπως δηλώνουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι τους διαψεύδοντας το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Times, που ανέφερε ότι 2 εξ αυτών αγνοούνται.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι συνήγοροι των οχτώ τούρκων στρατιωτικών διευκρίνιζαν, δε, ότι η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά την οποία και επικαλείται το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν από τους 8 στρατιωτικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 κατά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με όσα επικαλείται η κ. Τομαρά, οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ εξαφανίστηκαν στις 20 Αυγούστου, την ημέρα που έληξε η εντολή κράτησής τους
Σύμφωνα πάντα με το τους Times που επικαλούνται δηλώσεις της κ. Τομαρά οι, κατά δήλωσή της, πελάτες της ενδέχεται να έχουν ανταλλαγεί με τους δύο Έλληνες στρατιώτες Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου μετά από πέντε μήνες κράτησης στην Τουρκία με την υποψία της κατασκοπείας.
Η Άγκυρα ζητεί την έκδοση και των οχτώ Τούρκων, κατηγορώντας τους σαν πραξικοπηματίες.
- Tηλεφώνημα για βόμβα στη γαλλική πρεσβεία – Διακόπηκε η κυκλοφορία
- Φωτιά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη
- Μαγιόρκα: Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού οδήγησαν σε άγρια επεισόδια με την αστυνομία
- Τσουχτερά πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα – Φτάνουν τα 2.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο
- Η επιστολή του Εμπαπέ προς τους φιλάθλους της Γαλλίας: «Θα πονάει για καιρό ότι δεν πήραμε το Μουντιάλ» (pic)
- Γιατί υποχωρούν οι πολιτικές «Ποικιλομορφίας-Ισοτιμίας-Συμπερίληψης» στις εταιρείες των ΗΠΑ;

