Ο Ολυμπιακός φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο γήπεδο του και οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του φαληρικού γηπέδου.

Νέες φωτογραφίες υπάρχουν στους τοίχους και στην πλευρά των φιλοξενούμενων κυριαρχούν στιγμιότυπα από την θύρα 7 με καπνογόνα ενώ από την πλευρά των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού υπάρχουν φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά κορεό που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί των ερυθρόλευκων. Επίσης υπάρχουν και φωτογραφίες από τις φιέστες του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ανακαινίστηκαν και βάφτηκαν σε βαθύ κόκκινο χρώμα τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων κι αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήθελε να υπάρχει παντού κόκκινο χρώμα και φωτογραφίες με μεγάλες στιγμές της ομάδας.

Ήθελε επίσης να υπάρχουν φωτογραφίες με τον κόσμο για να καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού ότι θα παίξουν σε μια από τις πιο καυτές έδρες του κόσμου. Ο Μαρτίνς έδωσε μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο θέμα και είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργασίες προχώρησαν πολύ γρήγορα.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η νέα μορφή στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου είναι εντυπωσιακή, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις σχετικές φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο