Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές για τον άνδρα το φθινόπωρο;

Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές για τον άνδρα το φθινόπωρο;

Ποια είναι τα ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα, που ένας άνδρας πρέπει να «τοποθετήσει» στην κορυφαία θέση των αγορών του για το φθινόπωρο;

Ποια είναι τα ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα, που ένας άνδρας πρέπει να «τοποθετήσει» στην κορυφαία θέση των αγορών του για το φθινόπωρο; Ποιες είναι οι επιλογές για διασκέδαση και κάποιες επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, αν αποφασίσει να ταξιδέψει (συνήθως οι επιχειρηματίες, επιλέγουν αυτή την εποχή τις ΗΠΑ). Άνετα μποτίνια Berluti (σε σοκολά χρώμα με «τρακτεροτή» άνετη σόλα.

Σπορ παντελόνια, κασμιρένια πουλόβερ και γιλέκα Brunello Cucinelli. (Τα ρούχα του εμβληματικού Ιταλικού brand, υπάρχουν στην αποκλειστική του boutique στο κέντρο της πόλης, αξεσουάρ και τα υπέροχα κεριά του, βρίσκονται στο “G.B. Corner” της «Μεγάλης Βρεττανίας»). Μια φωτογραφική κάμερα Lecca. Ένα ρολόι με κροκό δερμάτινο λουρί, υπέρκομψο, του brand Frederique Constant.

Σακίδια σε χακί χρώμα της Bottega Veneta. Κοστούμια κλασικά αλλά και …sexy των οίκων Brioni και Tom Ford. (Κάτι ξέρει ο καλογυμνασμένος πράκτορας 007 Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος προτιμάει και τα δύο brand).

Στη Νέα Υόρκη επιλέγουμε το bar του “Four Seasons”, για drinks μετά τα ραντεβού ή το shopping. Στην Ουάσιγκτον-την πόλη που ζει ο Τραμπ και οι υπόλοιποι της κυβέρνησής του-το “Round Robin Bar” μέσα στο ξενοδοχείο “The Willard”.

Το εμβληματικό “The Willard”, η ορχήστρα, τα μουσεία…

Το “The Willard” πραγματικά φαντασμαγορικό, είναι ένα από τα παλιότερα ξενοδοχεία στην Washington D.C. Η ιστορία του μετράει 200 χρόνια παρουσίας στην πόλη με τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής, του πνεύματος και της επιχειρηματικής ζωής, να πηγαίνουν εκεί για ένα ποτό ή φαγητό. Η ανακαίνισή του είναι εξαιρετική με τις αίθουσες με τα ψηλά, σκαλιστά, μοναδικά ζωγραφισμένα ταβάνια, να φωτίζονται από μεγάλους, πανάκριβους πολυελαίους. Αν βρεθείτε στην πόλη, κλείστε εισιτήρια για το επιτυχημένο “Hamilton”, την National Symphony Orchestra, ή το Hirshhorn Museum and Sculpture Garden για την έκθεση Pickett’s Charge, του Μαρκ Μπράντφορντ. Το δείπνο σας πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιηθεί στην δημοφιλέστατη “Blue Duck Tavern”.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024