Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωμάτευση προσώπου επιλογής του υπ.Δικαιοσύνης οδήγησε στην αποφυλάκιση του Φλώρου

Γνωμάτευση προσώπου επιλογής του υπ.Δικαιοσύνης οδήγησε στην αποφυλάκιση του Φλώρου

Ο ίδιος γιατρός είχε δώσει θετική γνωμάτευση και για την κυρία Βίκυ Σταμάτη

Η ψυχιατρική γνωμάτευση, προ τριών μηνών, του Διευθυντή της Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Αττικόν κ. Αθανάσιου Δουζένη, που είχε τους τελευταίους μήνες -μετά από κυβερνητική επιλογή- εποπτικό ρόλο στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, ήταν αυτή που είχε καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία αποφυλάκισης του κατηγορούμενου για την υπόθεση Energa Άρη Φλώρου.

Ο κ. Δουζένης είχε στο παρελθόν προχωρήσει και σε ψυχιατρική γνωμάτευση για την κυρία Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του καταδικασθέντα υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου ότι «έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ότι η κατάστασή της έχει πλέον επιβαρυνθεί με κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή της».

Μάλιστα η επιλογή του κ. Δουζένη να έχει κύριο ρόλο στα δρώμενα του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, ύστερα από εντολή στελεχών του υπουργείου Δικαιοσύνης, είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις υπευθύνων των φυλακών αλλά και σωφρονιστικών υπαλλήλων που ζητούσαν την υπαγωγή στο ΕΣΥ, σύμφωνα με προηγούμενη νομοθετική πρόβλεψη. Με τον ίδιο να μιλά για ένα σημαντικό επιστημονικό και όχι μόνο έργο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο Αρης Φλώρος που είχε προσδιορισθεί ως κρατούμενος των φυλακών Χαλκίδας, στις 13 Φεβρουαρίου 2017 είχε μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού όπου είχε παραμείνει έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 οπότε και με εισήγηση άλλου ψυχιάτρου, μεταφέρθηκε εκ νέου στις φυλακές Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024