![Καραπαπάς για το «πέναλτι» του ΠΑΟΚ: «Καλή χρονιά» [εικόνα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/08/4519398.jpg)
Καραπαπάς για το «πέναλτι» του ΠΑΟΚ: «Καλή χρονιά» [εικόνα]
Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, χάρη στο πέναλτι – δώρο που έδωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στη βουτιά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπροστά στον πορτιέρο των Αρκάδων, Νίκο Παπαδόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, χάρη στο πέναλτι – δώρο που έδωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στη βουτιά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπροστά στον πορτιέρο των Αρκάδων, Νίκο Παπαδόπουλο.
Ένα πέναλτι που προκάλεσε την οργή των παικτών του Αστέρα, αλλά και του προπονητή της ομάδας από την Πελοπόννησο, Σάββα Παντελίδη. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε το πέναλτι και ο Κώστας Καραπαπάς, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να γράφει κατά τη διάρκεια του αγώνα στα social media: «Καλή Χρονιά».
Ο Καραπαπάς σχολίασε με καυστικό τρόπο το πέναλτι – φάντασμα που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με το οποίο οι Ασπρόμαυροι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης και να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Οπως είναι λογικό, η απόφαση του Κουτσιαύτη προκάλεσε την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, αλλά και των ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου. H… εξυγίανση άρχισε με το «καλημέρα» το έργο της στο νέο πρωτάθλημα.
- Πυροτέχνημα Λαζαρίδη μετά τον σάλο για το «πτυχίο» και τον διορισμό – «Ζητά τον έντοκο καταλογισμό των καταβληθέντων ποσών»
- Δήμοι ένωσαν δυνάμεις για την αποκατάσταση της γέφυρας Δενδροποτάμου
- Θανάσης Πάτρας: «Ήταν το πιο μαύρο Πάσχα που πέρασα» – Η κακοήθεια της συζύγου του
- Ηνίοχος Δελφών: Παλμός ζωντανού πλάσματος
- Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Όσκαρ Καρντόζο
- Λέσβο: Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι που διανύουν την τρίτη ημέρα κινητοποιήσεων – «Δεν μας ακούει κανείς»


