
Συνεχείς αναζωπυρώσεις στην πυρκαγιά στα Χανιά
Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή «Τσιβαράς» Βάμου του δήμου Αποκορώνου.
Στο σημείο επιχειρούν τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα που εδρεύουν στην Κρήτη 35 πυροσβέστες και 16 οχήματα.
Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες έχουν καταφέρει να περιορίσουν την φωτιά χωρίς αυτή την ώρα να υπάρχει ενεργό μέτωπο , ωστόσο σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Γιάννη Μαραγκάκη υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις.
Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι μια ακόμα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του εξέφρασε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης.
Όπως τόνισε « η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μια ημέρα με δυνατούς ανέμους και σε μια περιοχή με υψηλή βλάστηση».
Όπως ο ίδιος είπε, θα ενεργοποιηθούν για το επόμενο διάστημα στην περιοχή ομάδες περιφρούρησης στο πλαίσιο του τοπικού σχεδίου πολιτικής προστασίας που έχει σχεδιαστεί.
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης επαναπροσδιορίζει τα δικαιώματα των μεταναστών- Η Μελόνι προωθεί το «ιταλικό μοντέλο»
- Bundesliga: Σύγκρουση Άλμπερτ Ριέρα – Λόταρ Ματέους
- Γιατί η Ταϊβάν αποτέλεσε το κεντρικό θέμα στις συνομιλίες Τραμπ-Σι
- Μεντιλίμπαρ: «Ετσι θα κερδίσουμε την ΑΕΚ – Θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League»
- Νίσυρος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε στο χέρι
- Ο κορυφαίος της Βαλένθια Μοντέρο είναι ο MVP των playoffs της Euroleague


