Καθαιρεί τον Γιορίς από αρχηγό η Τότεναμ
Εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο εκλογής νέου αρχηγού οι «πετινοί»
Σε περισσότερους μπελάδες μπαίνει ο Ούγκο Γιορίς μετά τη σύλληψή του την Παρασκευή να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο 31χρονος τερματοφύλακας και αρχηγός της Τότεναμ από το 2015 είναι πολύ πιθανό να χάσει το περιβραχιόνιο μετά την απερίσκεπτη του ενέργεια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου το σκεπτικό της ομάδας του Λονδίνου είναι πως ο αρχηγός πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τους συμπαίκτες του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442