Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : Στο 2ο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας

Μαρτίνς : Στο 2ο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας

Μπορεί ως προς το πρώτο ζητούμενο που είχε θέσει, να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του, να μην τα κατάφερε, ως προς το δεύτερο ζητούμενο όμως, που ήταν μια νίκη με ένα σκορ πρόκρισης, τα κατάφερε καλά κι έτσι το 3-1 επί της Μπέρνλι άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς

Μπορεί ως προς το πρώτο ζητούμενο που είχε θέσει, να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του, να μην τα κατάφερε, ως προς το δεύτερο ζητούμενο όμως, που ήταν μια νίκη με ένα σκορ πρόκρισης, τα κατάφερε καλά κι έτσι το 3-1 επί της Μπέρνλι άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην συγκέντρωση των παικτών και στην αντίδραση που είχαν, κυρίως στο β’ ημίχρονο.

«Είχαμε αντίπαλο μια αγγλική ομάδα που παίζει δυνατά, έχει καλή φυσική κατάσταση και σωστή οργάνωση. Εμείς έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε υπομονή. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, ενώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί και το πέναλτι στον Ποντένσε λίγο νωρίτερα. Αυτό, μας εμπόδισε να έχουμε το προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, θελήσαμε να βγούμε συγκροτημένοι ψυχολογικά, να αποκτήσουμε τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Το καταφέραμε και έτσι προηγηθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Όμως, δεν τελείωσε τίποτα, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε για τη ρεβάνς:

«Ξέρουμε ότι το δεύτερο ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Η Μπέρνλι θα είναι πιο δυνατή στην έδρα της και θα προσπαθήσει να παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Εμείς, θα πρέπει να προσέξουμε τα κενά, να δείξουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Ολυμπιακό υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του Σλοβένου διαιτητή, Σλάβκο Βίνσιτς.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024