Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Σότσι, με τον Ρώσο πρόεδρο να χαιρετίζει τις προτάσεις του Νιινίστο για να «χαλαρώσουν» οι εντάσεις στην περιοχή αναφορικά με τις στρατιωτικές πτήσεις»
Μια χαλαρή βόλτα με θαλαμηγό στη Μαύρη Θάλασσα ολοκλήρωσε τη συνάντησή του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Φινλανδό ομόλογό του, Σάουλι Νιινίστο.
Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Σότσι, με τον Ρώσο πρόεδρο να χαιρετίζει τις προτάσεις του Νιινίστο για να «χαλαρώσουν» οι εντάσεις στην περιοχή αναφορικά με τις στρατιωτικές πτήσεις».
Στη συνέχεια χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τη βόλτα τους.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα