
Σε εξέλιξη πυρκαγιά μεταξύ Ρεθύμνου και Χανίων
Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 8 οχήματα, 16 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού και πυροσβεστικό ελικόπτερο
Σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Λαππαίων Ρεθύμνου βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στα όρια των νομών Χανίων-Ρεθύμνης.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η φωτιά ξεκίνησε από την Ασή Γωνιά Χανίων και κατευθύνεται προς την περιοχή Μαρουλού Ρεθύμνου λόγω των ΒΔ ανέμων.
Μεγάλη κρίθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης και για αυτό ο Δήμαρχος Ρεθύμνης ζήτησε τη συνδρομή ελικοπτέρου και βάση τις πληροφορίες το ελικόπτερο έχει ήδη σηκωθεί και θα αρχίσει άμεσα η επιχείρηση.
Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 8 οχήματα, 16 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού και πυροσβεστικό ελικόπτερο.
Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λαππαίοι στο Ρέθυμνο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο και 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 23, 2018
Παράλληλα, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καταφτάνουν στο πύρινο μέτωπο.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
- Χανταϊός: Ευρωπαϊκά κράτη στέλνουν αεροσκάφη για την εκκένωση των πολιτών τους από το κρουαζιερόπλοιο
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ γράφει κυβερνητικό πρόγραμμα;
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Θα καθιερωθούν οι συνεντεύξεις του ως το 20λεπτο της πανελλαδικής διασκέδασης
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

