Την δική της εκδοχή για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες εναντίον της έδωσε η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο. Η ηθοποιός κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον νεαρό Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφεραν στη δημοσιότητα οι New York Times ο μουσικός της ραπ κινήθηκε δικαστικά εναντίον της ιταλίδας ηθοποιού και εκείνη του έδωσε 380.000 για να αποσιωπήσει το θέμα.

Η Αρτζέντο αποκάλυψε μια τελείως διαφορετική ιστορία. Όπως υποστήριξε ο νεαρός εκβίασε εκείνη και τον τότε σύντροφό της Άντονι Μπουρντέν γνωρίζοντας την οικονομική τους επιφάνεια και θέλοντας να την πλήξει σε σχέση με το #MeToo. Στόχος του νεαρού ήταν να τους τρομάξει και να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό όπως και έγινε.

Μάλιστε η ηθοποιός ανέφερε ότι ο Μπουρντέν ήταν εκείνος που επέμενε να χειριστούν το θέμα ιδιωτικά γιατί φοβόταν το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε. Για αυτό το λόγο ήταν και ο σεφ που έδωσε τα χρήματα στον νεαρό και ασχολήθηκε προσωπικά με αυτή την υπόθεση.

Ο 22χρονος σήμερα Μπένετ είχε συμφωνήσει να μην αναφερθεί ποτέ στο περιστατικό και να παραδώσει στην ηθοποιό φωτογραφία που τους δείχνει μαζί στο κρεβάτι.

Ο Μπενέτ γνώριζε από το παρελθόν την Αρτζέντο καθώς είχε υποδυθεί τον 7χρονο γιο της στην ταινία The Heart is deceitful above all things».