Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ρατάν Μέις

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ρατάν Μέις

O Ξαβιέ Ρατάν Μέις έφτασε στην Ελλάδα από το Τορόντο, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Ξαβιέ Ρατάν Μέις ο πρώτος! Η πρώτη άφιξη ξένου είναι γεγονός για την ΑΕΚ, με τον καναδό γκαρντ να προσγειώνεται νωρίς το πρωί στην Αθήνα με πτήση από το Τορόντο.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε για να τον υποδεχτεί ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Γιώργος Χήνας. Ο Ρατάν Μέις αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του Λούκα Μπάνκι ενώ αργότερα μέσα στη μέρα η ΑΕΚ θα υποδεχτεί ακόμη τέσσερις παίκτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης της ΑΕΚ ανέφερε: «Η ομάδα κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι στην ΑΕΚ και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Είμαι ηγέτης και θα πάρω τη μπάλα στα δύσκολα. Μίλησα με τον κόουτς Μπάνκι και μου είπε πως θέλει να είμαι ο ηγέτης γκαρντ της ομάδας και θα κάνω ότι μπορώ. Θέλω να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο»

Για το αν θέλει να επαναλάβει την επίδοση των 30 πόντων σε 4 λεπτά: «Μακάρι να επαναλάβω παρόμοια εμφάνιση και να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο».

Για τη θέση που προτιμάει: «Μου αρέσει να παίζω ως πόιντ γκαρντ. Θέλω να έχω την μπάλα στα χέρια και να οργανώνω για την ομάδα».

Για το αν μίλησε με τον Φιλ Σκραμπ για την ΑΕΚ: «Μιλήσαμε κατά τη συνύπαρξη μας στην εθνική Καναδά και ήταν πολύ ενθουσιασμένος για μένα που θα παίξω στην ΑΕΚ».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024