Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάνγκφορντ: Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Λάνγκφορντ: Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος που θα ζήσει το ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού και ανυπόμονος για να αρχίσει δουλεία ενώ δήλωσε βέβαιος πως η φετινή ομάδα έχει καλύτερες προδιαγραφές για να φτάσει στο Final Four

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για τη νέα σεζόν και τα συναισθήματά του που θα αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό ενώ αποθέωσε τον κόσμο του «τριφυλλιού» για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

-την απόφαση να παίξει στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν πέρυσι οπότε είμαι ενθουσιασμένος που κάνω μια νέα αρχή και προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, υπάρχουν πολλά συναισθήματα τα οποία θα μπορούσα να εκφράσω αλλά είναι η πρώτη μέρα που είμαι εδώ οπότε νιώθω ανυπομονησία και είμαι έτοιμος να δουλέψω».

-τα εισιτήρια διαρκείας: «Όταν είσαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού αγοράζεις εισιτήριο διαρκείας έτσι κι αλλιώς γιατί πρόκειται για τον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης δεν κάνει την ομάδα, η ομάδα “πουλάει” από μόνη της αλλά για την προσεχή σεζόν θα ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να προμηθευτεί τα διαρκείας του γιατί πιστεύω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερα “εξοπλισμένος” για το Final Four από άλλες χρονιές. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν με νέες προσθήκες οπότε προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας σας τώρα… Τώρα!».
-την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Είχα ζήσει το ΟΑΚΑ κατάμεστο μια φορά το 2012 όταν ήμουν στη Μακάμπι, στον πέμπτο αγώνα των playoffs, όταν ο Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ έπαιζαν ακόμα και το παιχνίδι είχε πάει στην παράταση. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Ήταν εδώ η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, ο μάνατζέρ μου, όλοι ήταν εδώ και είχαν εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα. Όσα χρόνια παίζω μπάσκετ ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Μου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό αυτή η εικόνα οπότε ναι, είμαι έτοιμος!».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024