
ΚΙΝΑΛ για διακοπή ρεύματος: Απαξιώνουν τη ΔΕΗ, απαξιούν για τους πολίτες
«Στην δήθεν "μεταμνημονιακή" Αθήνα του 2018 βιώνουμε ελλείψεις της προπολεμικής Ελλάδας»
Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης, σχετικά με τις διακοπές ρεύματος στην Αθήνα, από τις οποίες προκλήθηκε τεράστιο πρόβλημα στις περιοχές της Αττικής.
«Η εγκατάλειψη της ΔΕΗ από την κυβέρνηση οδηγεί σε συνεχή περιστατικά διακοπών ρεύματος που οδηγούν σε ολοένα και πιο χαοτικές και επικίνδυνες καταστάσεις για χιλιάδες απελπισμένους πολίτες» ανέφερε ο κ. Αρβανιτίδης.
«Στην δήθεν «μεταμνημονιακή» Αθήνα του 2018 βιώνουμε ελλείψεις της προπολεμικής Ελλάδας. Εκεί μας οδήγησαν οι πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι διαχειριστικές τους ανεπάρκειες και στα ενεργειακά θέματα» συμπληρώνει.
«Τι πρέπει να γίνει επιτέλους ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες από την έλλειψη αποτελεσματικού πλάνου συντήρησης και ελέγχου των υποσταθμών της ΔΕΗ ;
Πότε το υπουργείο Ενέργειας θα ενσκήψει σοβαρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΗ;» αναρωτιέται ο κ. Αρβανιτίδης και καταλήγει:
«Η διαρκής απαξίωση της ΔΕΗ δυστυχώς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών, που μόνο τα υπερφίαλα διαγγέλματα του κ. Τσίπρα για καθαρές εξόδους δεν συμμερίζονται».
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφεύγει κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση



