
ΚΙΝΑΛ για διακοπή ρεύματος: Απαξιώνουν τη ΔΕΗ, απαξιούν για τους πολίτες
«Στην δήθεν "μεταμνημονιακή" Αθήνα του 2018 βιώνουμε ελλείψεις της προπολεμικής Ελλάδας»
Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης, σχετικά με τις διακοπές ρεύματος στην Αθήνα, από τις οποίες προκλήθηκε τεράστιο πρόβλημα στις περιοχές της Αττικής.
«Η εγκατάλειψη της ΔΕΗ από την κυβέρνηση οδηγεί σε συνεχή περιστατικά διακοπών ρεύματος που οδηγούν σε ολοένα και πιο χαοτικές και επικίνδυνες καταστάσεις για χιλιάδες απελπισμένους πολίτες» ανέφερε ο κ. Αρβανιτίδης.
«Στην δήθεν “μεταμνημονιακή” Αθήνα του 2018 βιώνουμε ελλείψεις της προπολεμικής Ελλάδας. Εκεί μας οδήγησαν οι πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι διαχειριστικές τους ανεπάρκειες και στα ενεργειακά θέματα» συμπληρώνει.
«Τι πρέπει να γίνει επιτέλους ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες από την έλλειψη αποτελεσματικού πλάνου συντήρησης και ελέγχου των υποσταθμών της ΔΕΗ ;
Πότε το υπουργείο Ενέργειας θα ενσκήψει σοβαρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΗ;» αναρωτιέται ο κ. Αρβανιτίδης και καταλήγει:
«Η διαρκής απαξίωση της ΔΕΗ δυστυχώς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών, που μόνο τα υπερφίαλα διαγγέλματα του κ. Τσίπρα για καθαρές εξόδους δεν συμμερίζονται».
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Όλα καλά – Ο Ίθαν Χοκ εγκρίνει τον γαμπρό του
- Άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε και έσπρωξε διαδηλώτρια που έπεσε σε ζαρντινιέρα με το κεφάλι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις, επαναφέρει και το εκτελεστικό απόσπασμα
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet
