Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκκληση του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου στην ΠΝΟ για την απεργία της 3ης Σεπτεμβρίου

Έκκληση του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου στην ΠΝΟ για την απεργία της 3ης Σεπτεμβρίου

Έκκληση προς όλες τις πλευρές για διάλογο αναφορικά με την απεργία που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) για τις 3 Σεπτεμβρίου απευθύνει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος

Έκκληση προς όλες τις πλευρές για διάλογο αναφορικά με την απεργία που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) για τις 3 Σεπτεμβρίου απευθύνει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Η απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να δέσει τα πλοία στα λιμάνια στις 3 Σεπτεμβρίου, σε μια περίοδο που η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην κορύφωσή της, συνιστά πλήγμα στην εθνική προσπάθεια ανόρθωσης και σταθεροποίησης της χώρας. Η προσπάθεια αυτή είναι κοινή και αφορά όλους» αναφέρει ο κ. Χατζημάρκος τονίζοντας πως η απρόσκοπτη εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και η αποτροπή του πλήγματος που η εικόνα της χώρας θα υποστεί διεθνώς, είναι κρίσιμης σημασίας όπως κρίσιμης σημασίας είναι, όπως αναφέρει «και η εξυπηρέτηση των κατοίκων των νησιών, που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν άλλο τρόπο σύνδεσης με την χερσαία χώρα, παρά μόνο την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία».

Η απεργία προφανώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αλλά, όπως επισημαίνει, «αυτό ισχύει στο βαθμό που ο τρόπος διεκδίκησης των αιτημάτων δεν στρέφεται κατά της κοινωνίας».

Αναφέρει επίσης ο κ. Χατζημάρκος ότι «στο κρίσιμο σημείο που βρίσκεται o τόπος, έχει ανάγκη διαλόγου με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης και εθνικού συμφέροντος, που θα οδηγήσει σε λύσεις κοινά αποδεκτές και ρεαλιστικές».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024