Ρωσίδα δημοσιογράφος λιποθύμησε στον «αέρα»
Αμέσως μετά το συμβάν η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε.
Η ρωσίδα δημοσιογράφος Ντάρια Καζλόβα από το ρωσικό κανάλι «Ρωσία 24» λιποθύμησε εν ώρα ζωντανής μετάδοσης με συνέντευξη από τον Ρώσο υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ κατά την διάρκεια του φόρουμ «Army-2018»
Ο υπουργός προσπάθησε να συγκρατήσει τη δημοσιογράφο, αλλά εκείνη παρά την προσπάθεια του έπεσε. Αμέσως μετά το συμβάν η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε.
Ο γενικός διευθυντής του καναλιού Γιεβγκένι Μπεκάσοφ δήλωσε αργότερα στο πρακτορείο TASS ότι η δημοσιογράφος αυτή την στιγμή νοιώθει καλά και ήδη έχει αρχίσει να γράφει το νέο της θέμα.
Αλλά και το γραφείο τύπου του ρωσικού καναλιού επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο ότι η δημοσιογράφος «είναι καλά» και πως δεν γνωρίζουν τα αίτια της λιποθυμίας.
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό
- LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος
- Βόρεια Μακεδονία: Επανεκλέχθηκε ο Μίτσκοσκι αρχηγός του VMRO – «Έχουμε ανοιχτό ζήτημα με τη Βουλγαρία», είπε
- Λούβρο: Από την «κλοπή του αιώνα» σε πλημμύρα – Ζημιές σε εκατοντάδες βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων
