Ψάχνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπενφίκα
«Δίψα» για την είσοδο στους ομίλους των «αστεριών»
Μετά από δύο πετυχημένες «σειρές» απέναντι σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ομίλους τους Champions League, καθώς το βράδυ της Τρίτης (21/8, 22:00) φιλοξενείται από τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».
Έχοντας δείξει σταθερότητα και εξαιρετική εικόνα στον Β’ και Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο απέναντι στους δευτεραθλητές Πορτογαλίας.
Αν και το όνομα της Μπενφίκα είναι ικανό να «τρομάξει», πριν από δύο εβδομάδες οι Θεσσαλονικείς «κατέβαιναν» πάλι ως αουτσάιντερ απέναντι στη Σπαρτάκ. Ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αποχωρήσει «με ψηλά το κεφάλι» και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.
Στο βασικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Αμρ Ουάρντα, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν ταξίδεψε με την αποστολή.
Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς
- Γέμισε πορτοκάλια ο Κηφισός – Επεσαν από φορτηγό
- Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με αντιπροσωπεία Αγροτοκτηνοτρόφων
- Ομαδικοί τάφοι, καρτέλ και σκηνικό μεγάλης ανησυχίας ενόψει Μουντιάλ – Τι συμβαίνει λίγους μήνες πριν τη σέντρα…
- Εξιτήριο για τους δύο διασωθέντες από το πολύνεκρο ναυάγιο στην Κρήτη
- Προς αναβολή η επιστροφή των Αμερικανών στη Σελήνη – O Μασκ καθυστερεί
- Καλύβια: Το «βαρύ» ποινικό παρελθόν του 37χρονου που σχεδίαζε νέα δολοφονία – Ο βιασμός και η ανθρωποκτονία
