
«Παίζει μπάλα» και ο κόσμος του Ολυμπιακού
Το Καραϊσκάκη αναμένεται γεμάτο στον αγώνα με την Μπέρνλι και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει μεγάλη ώθηση στους ερυθρόλευκους. Οι πειραιώτες πρέπει να εκμεταλλευτούν την καυτή ατμόσφαιρα και το «κλειδί» είναι φυσικά το πρώτο εικοσάλεπτο
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Πέμπτη το βράδυ την Μπέρνλι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα.
Η αποστολή των πειραιωτών δεν θα είναι εύκολη και το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του μεθαυριανού αγώνα είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και σύμφωνα με τις εικόνες που είδαμε χθες στα εκδοτήρια, το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Δόθηκαν 7.000 εισιτήρια από τα εκδοτήρια και το ίντερνετ και η διάθεση τους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σήμερα.
- Εξαναγκαστικά εκτοπισμένοι: Ο αριθμός τους θα αυξηθεί κατά 4,2 εκατομμύρια έως το 2027
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του

