
Προφυλακιστέος ο 36χρονος που βρέθηκε κοντά σε πυρκαγιά με πέντε αναπτήρες
Ο 36χρονος είχε βρεθεί σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου Χαλκιδικής, κοντά σε πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε πευκόφυτη έκταση
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη την Κυριακή για εμπρησμό σε δασική περιοχή στη Χαλκιδική και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του πέντε αναπτήρες.
Ο 36χρονος είχε βρεθεί σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου Χαλκιδικής, κοντά σε πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε πευκόφυτη έκταση, χωρίς να καταβάλει καμία προσπάθεια για την κατάσβεσή της ή ενημέρωσης των Αρχών.
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από κλιμάκια του Πυροσβεστικού Σώματος, τα οποία έσπευσαν στο σημείο.
Επίσης, είχε διαπιστωθεί ότι κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς εκδηλώθηκαν άλλες δύο μικροεστίες φωτιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν άμεσα προτού επεκταθούν.
- Γιώργος Καραμέρος: Παραιτείται από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – «Από την αρχή υποστήριξα τον Αλέξη Τσίπρα»
- Έβγαλαν από το… σεντούκι 14.000 χρυσές λίρες
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου




