ΚΙΝΑΛ: Αντί για πανηγύρια θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια
«Ο κ. Τσίπρας, ο πρωταγωνιστής της δημαγωγίας και τον λαϊκισμού, νομίζει ότι με επικοινωνιακά τεχνάσματα μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα με τα οποία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. «Αντί για πανηγύρια, θα έπρεπε να ζητήσουν μια συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια».
Σε δήλωσή του για την απόφαση του πρωθυπουργού να μιλήσει για τη λήξη των μνημονίων από την Ιθάκη, ο κ. Χρηστίδης σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας, ο πρωταγωνιστής της δημαγωγίας και τον λαϊκισμού, νομίζει ότι με επικοινωνιακά τεχνάσματα μπορεί να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του. Οι Έλληνες δεν είναι Λωτοφάγοι».
«Θυμούνται τους πρωταγωνιστές των διχασμών, της πλατείας των αγανακτισμένων, των ανέξοδων υποσχέσεων που δέσμευσαν την χώρα. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εφαρμόζουν με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο το αχρείαστο μνημόνιο τους, με μέτρα που οι Έλληνες θα πληρώνουν για πολλές δεκαετίες» ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, τονίζοντας πως «αντί για πανηγύρια, θα έπρεπε να ζητήσουν ένα συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια».
«Σε αντίθεση με τον Οδυσσέα που τα κατάφερε, ο κ. Τσίπρας απέτυχε» κατέληξε.
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες
- Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζούρος – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
- Ουκρανία: Επικοινωνία Ευρωπαίων με Ζελένσκι για «συντονισμό» εν όψει της συνάντησης με Τραμπ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
