Πέταξε για Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ
Χωρίς τον τραυματία Ελ Καντουρί και τον Βέρνμπλουμ ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για τη Λισαβόνα
Αναχώρησε για τη Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των play off κόντρα στη Μπενφίκα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Εκτός έμεινε και το τελευταίο απόκτημα του «Δικέφαλου» Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείτε από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Μαλεζά, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
- Πολιτική αντιπαράθεση για την κακοκαιρία: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει»
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου


