Πέταξε για Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ
Χωρίς τον τραυματία Ελ Καντουρί και τον Βέρνμπλουμ ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για τη Λισαβόνα
Αναχώρησε για τη Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των play off κόντρα στη Μπενφίκα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Εκτός έμεινε και το τελευταίο απόκτημα του «Δικέφαλου» Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείτε από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Μαλεζά, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.
- «Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Ανακοινώθηκε sold out κόντρα στη Λεβερκούζεν (pic)
- Νέα Πέραμος: Είχαν κλέψει το καμένο αυτοκίνητο από γιατρό υπό την απειλή όπλου
- Τι αναφέρει το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη Βιολάντα – Η διαρροή αερίου και τα κενά στα συστήματα ασφαλείας
- Κόντρα Λαζαρίδη-Μάντζου για τον ΟΠΕΚΑ: «Τι γνωρίζατε και δεν μας λέγατε;»- «Κάνετε σόου, την ευθύνη των ελέγχων την έχει η κυβέρνηση»
- Ηλεία: Μετρά τις πληγές του, το Μαζαράκι – Σπίτια απειλούνται από τις κατολισθήσεις
- Ο Μίλιτσιτς που δεν εμπνέει και ο Άρης που έχει την «τσέπη» να αλλάξει την κατάσταση τη νέα χρονιά

