Αναχώρησε για τη Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των play off κόντρα στη Μπενφίκα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Εκτός έμεινε και το τελευταίο απόκτημα του «Δικέφαλου» Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείτε από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Μαλεζά, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
LIVE: Γαλατασαράι – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γαλατασαράι – Λίβερπουλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.