Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μπενφίκα λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Champions League, επικράτησε εκτός έδρας της Μποαβίστα με 2-0 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Ρουί Βιτόρια είδε την ομάδα του να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να φεύγει με το τρίποντο της νίκης από το «Μπέσα».
Οι Αετοί της Λισαβόνας προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, όμως, αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση ήταν οι γηπεδούχοι. Ο Φαλκόνε στο 4ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο πίεσαν, έκλεισαν στα καρέ της την Μποαβίστα και στο 35’ έκαναν το 1-0 με τον Φακούντο Φερέιρα. Στο 40’ δημιούργησαν και νέα ευκαιρία με τον Σάλβιο, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ α τετ που είχε με τον Χέλτον Λέιτε. Στο 62’ η Μπενφίκα πέτυχε δεύτερο γκολ και σφράγισε το τρίποντο της νίκης. Ο Σάλβιο έκανε την κούρσα από δεξιά, έδωσε στον Πίτσι και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.