Ανακοινώθηκε η τελική 21άδα του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Chmapions League απέναντι στη Μπενφίκα (21/8).
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα.
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο «καινούριος» Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου κρίνει πως ο Σουηδός αμυντικός μέσος δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να συμμετάσχει.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (19/8) με πτήση τσάρτερ για τη Λισαβόνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.