Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σβίγκου: Μέχρι και ο Μ. Βέμπερ αναγκάζεται να αποδεχθεί την έξοδο από τα μνημόνια

Σβίγκου: Μέχρι και ο Μ. Βέμπερ αναγκάζεται να αποδεχθεί την έξοδο από τα μνημόνια

«Ο άνθρωπος που επιθυμούσε το Grexit, βέβαια, επαναλαμβάνει τα μυθεύματα περί εξόδου από την εποχή Σαμαρά. Είναι τόσο πικρό το ποτήρι για αυτόν και τη ΝΔ, που συγχωρείται, μέρες που είναι...» επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ακόμα και ο φίλος του κ. Μητσοτάκη, Μ. Βέμπερ, αναγκάζεται να αποδεχθεί την έξοδο από τα μνημόνια» σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με αφορμή ένα tweet του προέδρου της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Ο άνθρωπος που επιθυμούσε το Grexit, βέβαια, επαναλαμβάνει τα μυθεύματα περί εξόδου από την εποχή Σαμαρά. Είναι τόσο πικρό το ποτήρι για αυτόν και τη ΝΔ, που συγχωρείται, μέρες που είναι…» επισημαίνει η κ. Σβίγκου σε ανάρτηση της στο Τwitter.

Νωρίτερα, ο κ. Μάνφρεντ Βέμπερ είχε υπογραμμίσει πως «είναι θετικό το ότι η Ελλάδα βγαίνει από το πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως λόγω της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν συνέβη πολύ νωρίτερα και πολύ φθηνότερα για τους Έλληνες πολίτες».

«Ο τρόπος των μεταρρυθμίσεων και των επενδύσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πρέπει να συνεχιστούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε η οικονομική ανάπτυξη και η σταθερότητα του ευρώ να διασφαλιστεί μόνιμα» προσθέτει.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024