Λεβέντης : Πήραμε δύο αθώους στρατιωτικούς και παραδώσαμε την Θράκη
«Ο κ. Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικής. Είναι χαρμόσυνο το γεγονός ότι οι δυο αξιωματικοί μας είναι στο σπίτι τους αλλά για να γίνει αυτό παραδώσαμε την Θράκη και αυτό θα φανεί εν καιρώ» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
«Πήραμε δυο αθώους στρατιωτικούς και παραδώσαμε την Θράκη. Ο Ερντογάν πλέον βάζει το χέρι του στη Θράκη εκλέγοντας τους αρεστούς του μουφτήδες» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θυμίζοντας ότι «τη σχετική τροπολογία ψήφισε η Βουλή πριν από λίγες εβδομάδες, και μάλιστα σε συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ».
«Είδανε στην Τουρκία ότι δεν μπορούν να πάρουν τους οκτώ και συμφωνήθηκε τελικά να πάρουν τις μουφτείες. Ο κ. Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικής. Είναι χαρμόσυνο το γεγονός ότι οι δυο αξιωματικοί μας είναι στο σπίτι τους αλλά για να γίνει αυτό παραδώσαμε την Θράκη και αυτό θα φανεί εν καιρώ» τόνισε, μιλώντας στο «Θέμα 104,6 FM» ο κ. Λεβέντης.
Αναφορικά με τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε πως «η κυβέρνηση έχει δυο επιλογές, ή θα προχωρήσει στην προδοσία και θα αναλάβει όλο το βάρος ή θα πάει σε εκλογές μέχρι τον Νοέμβριο για να παραδώσει την «καυτή πατάτα» στον Κ. Μητσοτάκη».
«Και ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί να λέει προεκλογικά ότι δεν ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών και μετεκλογικά να λέει ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Οι Σκοπιανοί πάντως τα πήραν όλα, για αυτό και στο δημοψήφισμα που θα κάνουν, το ποσοστό θα είναι 80% υπέρ της συμφωνίας» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και επανέλαβε ότι το κόμμα του θα αγωνιστεί για να ακυρώσει την συμφωνία.
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442