Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο διάλογος Ουζουνίδη-Ρότζερς στο ΟΑΚΑ

Ο διάλογος Ουζουνίδη-Ρότζερς στο ΟΑΚΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Μπρένταν Ρότζερς τα είπαν μετά το τέλος του ματς.

Μετά τα ξέφρενα πανηγύρια στο χορτάρι του ΟΑΚΑ για την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ, ήρθαν και τα πλατιά χαμόγελα στα αποδυτήρια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανώς ανακουφισμένος από όσα έζησε στο ματς έδωσε συγχαρητήρια στον Μαρίνο Ουζουνίδη και το τιμ του, ενώ για το πριμ των παικτών τα πάντα είναι… εξασφαλισμένα και έχουν προβλεφθεί στον εσωτερικό κανονισμό.

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον είχε και ένα μίνι τετ α τετ του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο προπονητής της ΑΕΚ συνάντησε τον προπονητή της Σέλτικ στους διαδρόμους και του είπε «Καλή συνέχεια, η Σέλτικ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Μελετώντας τόσο καιρό την ομάδα σου είδα πολύ ωραία πράγματα από εσένα», με τον Βρετανό κόουτς να ανταπαντά «Είσαι πολύ καλός προπονητής, αξίζουν συγχαρητήρια σε εσένα και την ΑΕΚ».

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήθελαν να κάνουν δηλώσεις για να αφιερώσουν την νίκη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που αποφυλακίστηκαν τα ξημερώματα από τις τουρκικές φυλακές, αλλά πάνω στα πανηγύρια και την ένταση δεν πρόλαβαν. Ωστόσο, ήταν θέμα συζήτησης μέσα στα αποδυτήρια το χαρμόσυνο νέο και άπαντες έδειχναν ικανοποιημένοι για την ευχάριστη εξέλιξη με τα δύο παιδιά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024