
ΝΔ κατά κυβέρνησης: Μάταιη η προσπάθεια διάψευσης για τα sms
«Ο εφευρέτης των fake news και πρωταθλητής της κυβερνητικής προπαγάνδας διαμαρτύρεται για αυταπόδεικτες ειδήσεις» αναφέρει η Πειραιώς
«Μάταια ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού προσπαθεί να διαψεύσει όσα αποκαλύπτονται για τα sms που έστελνε το Μαξίμου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συγκαλύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για την εθνική τραγωδία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Η Πειραιώς προσθέτει: «Δεν χρειάζονταν άλλωστε τα sms για να αναδειχθεί ότι το μόνο που απασχολούσε και απασχολεί το Μαξίμου είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της κυβέρνησης. Το απέδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα ο ιδιος ο κ. Τσίπρας με τις σκηνοθετημένες εμφανίσεις του όσο και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφευρίσκοντας στη συνέχεια διάφορες φαιδρές δικαιολογίες. Με την επιστολή του στην ΕΣΗΕΑ, το μόνο που επιτυγχάνει ο κ. Καρτερός, είναι να επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την καθεστωτική αντίληψη μιας κυβέρνησης η οποία δεν διστάζει πια ακόμη και να ζητά διώξεις δημοσιογράφων επειδή κάνουν αποκαλύψεις που την εκθέτουν».
Καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει: «Κατα τα άλλα, έμελλε να το ζήσουμε και αυτό: ο εφευρέτης των fake news και πρωταθλητής της κυβερνητικής προπαγάνδας να διαμαρτύρεται για αυταπόδεικτες ειδήσεις».
- Βάλε χρώμα στο πιάτο σου: Οι τροφές – ασπίδα του οργανισμού
- «Κανόνιζε» η Γκισλέιν Μάξγουελ ραντεβού με νεαρές γυναίκες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου;
- Σήμερα θα αράξω: Το να μένεις στο σπίτι σου κάνει καλό
- Η γενιά της εξάντλησης: Πώς συνηθίσαμε να ζούμε με τον φόβο της επόμενης παγκόσμιας κρίσης
- Επικουρικές συντάξεις: Ταχύτερη απονομή, χωρίς αυξήσεις και «κουτσουρεμένες»
- Πόλεμος στο Ιράν: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης εκπονεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο


