Στους 96 αυξάνονται οι νεκροί της φονικής πυρκαγιάς
Κατέληξε ένας ακόμα τραυματίας 68 ετών που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Εικοσιδύο μέρες μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και η λίστα των θυμάτων εξακολουθεί να μακραίνει.
Την Τρίτη το βράδυ, κατέληξε ένας ακόμη εγκαυματίας, άνδρας 68 ετών, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΚΑΤ, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική στους 96.
Αυτή τη στιγμή, 29 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 3 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (συνολικά στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 6). Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.
Εξάλλου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία «η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 13 άτομα».
- «Σαρώνουν» οι τηλεφωνικές απάτες και τα ψεύτικα SMS – Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος
- Η NASA συναρμολογεί drone που θα εξερευνήσει τις εξωγήινες θάλασσες του Τιτάνα
- Έχε το νου σου στο παιδί – Αποκαλυπτική έρευνα του ΚΕΠΕ για την παιδική φτώχεια




