Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετρούνιας : Ελπίζω να έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν

Πετρούνιας : Ελπίζω να έκανα τους Έλληνες να χαμογελάσουν

Έφτασε στην Ελλάδα ο πρωταθλητής Ευρώπης

Επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή της ενόργανης γυμναστικής ανδρών που έλαβε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, όπου και ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκε για

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε πλήθος κόσμου για να χειροκροτήσει και να συγχαρεί από κοντά τον 27χρονο για την τεράστια επιτυχία του.

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης ευχαρίστησε τους πάντες, φωτογραφήθηκε και μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις για τους στόχους του: «Οι στόχοι που θέτουμε δεν σταματούν ποτέ. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά ταυτόχρονα και… καθόλου, αφού δεν θέλω να σταματήσω να προσπαθώ. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει αυτή την προσπάθεια. Αν δεν παραμείνεις συγκεντρωμένος, τότε κινδυνεύεις να χάσεις τον στόχο σου».

Συνεχίζοντας ο πρωταθλητής της ενόργανης συμπλήρωσε: «Αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τους τελευταίους έξι μήνες και είχα σοβαρούς πόνους. Όταν ο ώμος πονά, σου παραλύει το χέρι, είναι κάτι φυσιολογικό. Η κατάσταση αυτή ήθελε σωστή διαχείριση, με βάση την εμπειρία και με βάση τα προγράμματα που έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου και ειδικά αυτή η επιτυχία ήταν καθαρά εγκεφαλική προσπάθεια.

Όπως το έχω ξαναπεί, πως το σημαντικότερο για εμάς είναι η χαρά μας και το μετάλλιο που δεχόμαστε μέσω της χαράς του κόσμου. Αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα, αποτελούν ένα λόγο παραπάνω να θέλω να φέρω μια μεγάλη επιτυχία, όπως έκανα και όπως το ίδιο έκαναν και οι άλλοι αθλητές».

Τέλος αφιέρωσε το μετάλλιο του στους Έλληνες μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική: «Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στη χώρα μου και στους Έλληνες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, που ξεκίνησε πολύ άσχημα και ελπίζω να χαμογέλασαν έστω και λίγο».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024