Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Μάνταλου με Σέλτικ

Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Μάνταλου με Σέλτικ

Στην τελευταία προπόνηση πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Σέλτικ, θα κριθεί το αν ο Πέτρος Μάνταλος θα βρεθεί στην αποστολή της ΑΕΚ. Ανοίγουν δύο ακόμη θύρες στο ΟΑΚΑ

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, δηλαδή το απόγευμα της Δευτέρας (13/08, 19:00), θα κριθεί το αν ο Πέτρος Μάνταλος θα συμμετάσχει στην αποστολή για το δεύτερο παιχνίδι με τους Σκωτσέζους, ή αν θα μείνει εκτός, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση στη Γλασκώβη.

Στην Ένωση υπάρχει αισιοδοξία ότι ο έλληνας μεσοεπιθετικός να δώσει κανονικά το παρόν, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πρόθυμος να ρισκάρει για να έχει τον 27χρονο στη διάθεσή του.

Την Κυριακή ο Μάνταλος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιαννούτσος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Όσο για την κατάσταση του Μπογέ, θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στην αποστολή για το ματς με την ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς.

Ανοίγουν δύο ακόμη θύρες εν όψει Σέλτικ

Η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων πήρε την απόφαση να διαθέσει εισιτήρια σε δύο ακόμη θύρες του ΟΑΚΑ εν όψει της αναμέτρησης με τη Σέλτικ και συγκεκριμένα στην 6 (20 ευρώ) και την 21 (15 ευρώ), προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, καθότι τουλάχιστον 30.000 κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, 30.000 υπολογίζεται ότι έχουν κλείσει ήδη θέση για το ματς με την πρωταθλήτρια Σκωτίας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και η προπώληση συνεχίζεται από το πρωί της Δευτέρας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024