Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ιαπωνική Εβδομάδα» το 2019 στην Αθήνα

«Ιαπωνική Εβδομάδα» το 2019 στην Αθήνα

Την ανάληψη της διεθνούς αυτής εμβέλειας διοργάνωσης ανακοίνωσε στην υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα

Μεγάλη επιτυχία και σημαντική ευκαιρία για την προβολή της Ελλάδας στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο, χαρακτηρίζει το υπουργείο Τουρισμού τη διοργάνωση στην Αθήνα του διεθνούς φεστιβάλ «Ιαπωνικής Εβδομάδας» (Japan Week).

Την ανάληψη της διεθνούς αυτής εμβέλειας διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2019, ανακοίνωσε στην υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasu (Yasuhiro) Shimizu σε συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

Η κ. Κουντουρά ευχαρίστησε τον Ιάπωνα πρέσβη και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στην επιτυχή διοργάνωση της «Ιαπωνικής Εβδομάδας 2019».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η υπουργός Τουρισμού υποστήριξε την ελληνική υποψηφιότητα και τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) για τη διεκδίκησή της.

Η «Ιαπωνική Εβδομάδα» (Japan Week) είναι θεσμός διεθνούς εμβέλειας που εγκαινιάστηκε το 1986 και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα από τον διεθνή οργανισμό International Friendship Association με την υποστήριξη της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Σημειώνεται πως στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, Δήμος Βρατσάνος.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024