
Ινδονησία: Οκτώ νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου
Και ένας επιζών
Ένας 12χρονος επέζησε συντριβής αεροπλάνου που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους σε ορεινή περιοχή της ανατολικής Ινδονησίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας έχασε χθες την επαφή με το αεροπλάνο, ένα ελβετικής κατασκευής Pilatus, το οποίο είχε απογειωθεί για μια πτήση 40 λεπτών στην πολύ απομακρυσμένη επαρχία της Παπουασίας.
Τα συντρίμμια του αεροπλάνου ανακαλύφθηκαν σήμερα το πρωί σε δασώδη και ορεινή ζώνη στην περιοχή Οκσιμπίλ.
«Οκτώ επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί, όμως ένας βρέθηκε ζωντανός», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Νταξ Σιντούρι, εκπρόσωπος του στρατού.
«Προς το παρόν, τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν επιβεβαιωθεί», πρόσθεσε διευκρινίζοντας πως διεξάγεται έρευνα.
Το αεροπλάνο, το οποίο ανήκε στην ιδιωτική εταιρεία Dinomin Air, μετέφερε επτά επιβάτες και διμελές πλήρωμα.
Η Ινδονησία, ένα αρχιπέλαγος της νοτιοανατολικής Ασίας με 17.000 νησιά και νησίδες, εξαρτάται πολύ από τις αεροπορικές συνδέσεις και τα δυστυχήματα εκεί είναι συχνά.
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι
- «Η Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μοντέρο, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αθήνας
- Λίβανος: Νέα εντολή εκκένωσης από τις IDF – Ξεπέρασαν τις 3.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις
- Ριζική μεταμόρφωση του αστικού ιστού της Αμαλιάδας πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ


