Εξαιρετικός Τσιτσιπάς «έκανε μια μπουκιά» τον Τζόκοβιτς
Εύκολη επικράτηση του Έλληνα τενίστα απέναντι στον Σέρβο πρωταθλητή
Την άνοδο του στο παγκόσμιο τένις συνεχίζει με ξέφρενο ρυθμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Στο Masters του Καναδά ο 20χρονος τενίστας επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς (νο. 10) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.
Στο πρώτο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυναμικά, έκανε μπρέικ στο σερβίς του «Νόλε» και έφτασε στην κατάκτηση του με 6-3.
Ο ρυθμός του Στέφανου έμεινε το ίδιο ψηλά και στο δεύτερο σετ, το οποίο μετά από 12 γκέιμς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τζόκοβιτς είχε 3 σετ πόιντς και τελικά κατάφερε να κάνει το 1-1 στα σετ (5-7).
Αποφασισμένος να επικρατήσει του Σέρβου τενίστα, ο Τσιτσιπάς έκανε νέο μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του και έφτασε στη μεγάλη νίκη παίρνοντας το τελευταίο σετ με 6-3.
Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά ο νικητής του ζευγαριού Μεντβέντεφ (νο.68)-Ζβέρεφ (νο.3).
Αναλυτικά τα σετ: 6-3, 6-7, 6-3
- Τσέλιε – ΑΕΚ 0-4: Σάρωσε στην Σλοβενία και προκρίνεται…
- Ιράν: Η χώρα δεν θέλει πλέον να της «επιβάλουν» τον πόλεμο
- Οι Γάλλοι φουλάρουν βενζίνη στην Ισπανία και οι Γερμανοί στη… Γαλλία
- Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια: Το FBI αντιμετωπίζει την επίθεση ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Το Netflix έβαλε στο μάτι τον αθάνατο έρωτα των Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα – Ετοιμάζει σειρά
- Χάκερ διέγραψαν όλα τα αρχεία της αμερικανικής εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας ως αντίποινα για το σχολείο στη Μινάμπ


