
Ενισχύεται σημαντικά η Μπέρνλι ενόψει Αγγλίας και Europa League
Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoff του Europa League, μετά την απόκτηση των Τζο Χαρτ και Μπεν Γκίμπσον, ανακοίνωσε και αυτή του Τσέχου επιθετικού, Ματέι Βίντρα
Με το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία να κλείνει στις 9 Αυγούστου και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις να είναι προ των πυλών, είναι λογικό η Μπέρνλι να τρέχει για να κλείσει τις τρύπες του ρόστερ της.
Η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoff του Europa League, μετά την απόκτηση των Τζο Χαρτ και Μπεν Γκίμπσον, ανακοίνωσε και αυτή του Τσέχου επιθετικού, Ματέι Βίντρα.
Ο 26χρονος διεθνής με την Τσεχία στράικερ (20 συμμ./5 γκολ), μετακινήθηκε στην Μπέρνλι έναντι 11 εκατ. ευρώ υπογράφοντας συμβόλαιο για 3+1 χρόνια, ενώ την περασμένη διετία αγωνίστηκε στην Ντέρμπι και την Championship, έχοντας 26 γκολ σε 73 συμμετοχές.
- Πάτρα: Σημειωματάριο με ονόματα και ποσά είχε ο 40χρονος που πόζαρε στα social media με όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα του πνευματικού κόσμου της χώρας
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «τα σπάει» και ως ποδοσφαιριστής (vid)
- Φωτιά οι τιμές των καυσίμων στα νησιά – Σχεδόν 2,3 ευρώ το λίτρο η βενζίνη στις Κυκλάδες
- Το μήνυμα του Γκάμπριελ για το χαμένο πέναλτι και το… παρασκήνιο
- Υπάρχουν οδηγίες χρήσης και για το αλουμινόχαρτο; Τι πρέπει να προσέξετε


