Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα άδυτα του one night stand

Στα άδυτα του one night stand

Το κάνουν ακόμα οι άνθρωποι;

Πριν από 15-20 χρόνια, το one night stand ήταν μία τάση που σήκωνε φρύδια και δημιουργούσε πολλές απορίες. ‘Πού των γνώρισες’; ‘Το όνομά του το ξέρεις’; ‘Κι αν κολλήσεις τίποτα’; Οι γυναίκες που το τολμούσαν ήταν δακτυλοδεικτούμενες και τις κοιτούσες με αηδία, σαν να είχαν συνδυάσει πουά με animal print. Μετά η τάση έκανε τον κύκλο της, ήρθε στη μόδα ξανά η μονογαμία και τώρα δείχνει να επανέρχεται. Αυτό που έχει αλλάξει σήμερα είναι ότι υπάρχει μία απενοχοποίηση και ότι η γυναίκα που το κάνει δεν νιώθει ντροπή. Το συζητά με τις φίλες της διεξοδικά, το απολαμβάνει περισσότερο και δεν περιμένει το αγόρι να της τηλεφωνήσει την επόμενη μέρα.

Καλά όλα αυτά αλλά είναι το one night stand για όλους; Το σηκώνει ο οργανισμός σου το σεξ της μιας βραδιάς που δεν χωρούν συναισθήματα και πολλές οικειότητες; Μπορείς να δεις μόνο το σαρκικό και ηδονιστικό κομμάτι χωρίς να νιώσεις ένα βάρος; Θα μου πεις αν δεν το ζήσεις, πώς μπορείς να ξέρεις; Βαθιά μας όμως ξέρουμε τι άνθρωποι είμαστε και τι αντέχουμε. Από την άλλη, στατιστικά μιλώντας, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που δοκιμάζουν το one night stand σαν ένα stepping stone για να βρουν σύντροφο. Αφού δεν συνουσιαζόμαστε, ας περάσουμε καλά γιατί μπορεί να ερωτευτούμε στην πορεία, πού ξέρεις; Είναι μία πιθανότητα φυσικά, αλλά δεν μπορείς να ξεκινάς με αυτό το σκεπτικό γιατί θα απογοητευτείς (μάλλον).

Δεν είναι θέμα φύλου. Το βρήκαμε τώρα και βγάζουμε αναίσθητους τους άντρες επειδή νομίζουμε ότι δεν έχουν συναισθήματα και λειτουργούν μόνο σαρκικά. Αυτό δεν είναι θέμα φύλου αλλά θέμα ανθρώπου. Εννοείται ότι υπάρχουν άντρες που είναι τρομερά ευαίσθητοι και δεν θα έκαναν ποτέ σεξ της μιας βραδιάς γιατί θέλουν να κάνουν σεξ με οικειότητα και δεν τους ταιριάζει. Όπως αντίστοιχα υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να λειτουργήσουν καθαρά σωματικά και δεν θέλουν να ‘τυλίξουν’ ή να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους. Το θέμα είναι να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, τις ανάγκες του και να μην λογοκρίνεσαι (από εσένα). Κάθε φάση της ζωής μας είναι διαφορετική και μπορεί να βρεθείς να κάνεις πράγματα που κορόιδευες μέχρι πριν 2 χρόνια.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024