Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία : Ζευγάρι εξέδιδε τον δεκάχρονο γιο του σε παιδόφιλους

Γερμανία : Ζευγάρι εξέδιδε τον δεκάχρονο γιο του σε παιδόφιλους

Επί περισσότερα από δύο χρόνια η Μπέριν Τάχα και ο σύντροφός της πρότειναν έναντι αμοιβής σε παιδεραστές να κακοποιούν το αγόρι μέσω του σκοτεινού διαδικτύου

Μια Γερμανίδα καταδικάστηκε σήμερα σε 12 χρόνια και έξι μήνες κάθειρξη επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε στο σκοτεινό διαδίκτυο τον γιο της μαζί με τον σύντροφό της, γνωστό στις αρχές παιδεραστή, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει οργή και ερωτηματικά για ενδεχόμενη αμέλεια των αρχών.

Επί περισσότερα από δύο χρόνια -από τον Μάιο του 2015 ως τον Αύγουστο του 2017- η Μπέριν Τάχα, 48 ετών, και ο σύντροφός της Κρίστιαν Λάις, 39 ετών, ένα ζευγάρι άνεργων Γερμανών, πρότειναν έναντι αμοιβής σε παιδεραστές να κακοποιούν το αγόρι μέσω του σκοτεινού διαδικτύου.

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ καταδίκασε τη μητέρα σε 12 χρόνια και έξι μήνες κάθειρξη. Ο σύντροφός της και πατριός του αγοριού καταδικάστηκε σε 12 χρόνια, όμως οι αρχές πρόκειται να λάβουν μέτρα ώστε να καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται η απελευθέρωσή του.

Η μητέρα του αγοριού, το οποίο είναι τώρα 10 ετών και έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, δεν εξήγησε ποτέ τις πράξεις της.

Επίσης, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει αποζημίωση 42.500 ευρώ στο αγόρι και σε ένα τρίχρονο κορίτσι, το οποίο επίσης κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο δικηγόρος της μητέρας προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες στον σύντροφό της, εξηγώντας ότι «εξαρτιόταν» από αυτόν. Όμως το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό αυτό, επισημαίνοντας ότι αν και αρχικός στόχος της Μπέριν Τάχα ήταν να κρατήσει τον σύντροφό της, στη συνέχεια ενθάρρυνε τις δραστηριότητες αυτές «για οικονομικούς σκοπούς», όπως εξήγησε ο δικαστής Στέφαν Μπούργκελιν. Επεσήμανε εξάλλου ότι η Τάχα κακοποιούσε σεξουαλικά και ένα κοριτσάκι το οποίο πρόσεχε.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017 έπειτα από ανώνυμη καταγγελία. Στη συνέχεια ο πατριός του αγοριού, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους, παραδέχθηκε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη κάποιων πελατών του: τεσσάρων Γερμανών, ενός Ελβετού και ενός Ισπανού.

Εκτός από το ζευγάρι τέσσερις ακόμη άνδρες έχουν καταδικαστεί τις τελευταίες εβδομάδες για την υπόθεση αυτή σε ποινές έως και οκτώ χρόνια κάθειρξη.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024