Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης. Το ελληνικό ζευγάρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία (89,1667β.), ξεπερνώντας καθαρά τα ντουέτα της Γαλλίας και της Αυστρίας (τις αδελφές Αλεξανδρή) και πλησιάζοντας αρκετά τις Ισπανίδες, που πήραν την τέταρτη θέση.
Το χρυσό μετάλλιο και σε αυτό το αγώνισμα πήραν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Βαρβάρα Σουμπότινα, που βαθμολογήθηκαν με 96,7000. Δεύτερες ήταν οι Ουκρανές Αναστασία Σάβτσουκ και Γελιζαβέτα Γιάχνο με 93,4000β. και τρίτες οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρο με 92,1333β.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.