Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα διεξαχθεί σήμερα, Τρίτη, στις 11:30, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και η Περιφερειάρχης Αττικής.
Ακόμη, το «παρών» θα δώσουν οι επικεφαλής των δασικών αρχών της Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της κτηματικής εταιρείας του Δημοσίου, οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς και εκπρόσωποι της αποκεντρωμένης διοίκησης.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»